• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Radiofrecventa corporala

Radiofrecventa corporala

Radiofrecventa corporala este un tratament relativ nou in randul tehnicilor de infrumusetare non chirurgicala

Procedeul s-a impus ca metoda esentiala si eficienta in reintinerirea si cresterea fermitatii pielii, in tratamentul celulitei si al adipozitatilor localizate si in restabilirea microcirculatiei superficiale. Principiul care se afla la baza tehnicii de radiofrecventa este generarea unui soc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reactie de regenerare din partea organismului. Caldura generata la nivelul dermului superficial si profund determina denaturarea fibrelor de colagen (5-20%) si, in consecinta, o contractie imediata a fibrelor. Astfel sunt stimulate fibroblatele care vor produce colagen nou.

Efectul este vizibil chiar dupa primul tratament de radiofrecventa gratie contractiei fibrelor de colagen, in schimb efectul profund cu producerea de colagen nou se vede dupa cateva saptamani sau chiar luni de la inceperea tratamentului.

Toate aceste procese au loc fara a se produce efecte secundare la nivelul pielii. Studiile clinice efectuate nu au demonstrat nici un efect secundar asupra melaninei , radiofrecventa putand fi utilizata si pe tegumente inchise la culoare fara aparitia de pigmentari post-tratament.
Tratamentul cu radiofrecventa este indicat in combaterea acumularilor adipoase, inestetismelor cauzate de celulita, stazelor circulatorii si limfatice, pierderii tonifierii cutanate la nivelul bratelor, abdomenului, coapselor si sanilor.

Prin radiofrecventa se obtine imbunatatirea structurii tesuturilor alterate de patologii microcirculatorii, in mod deosebit: nodulii fibrosi, laxitatea cutanata si consistenta tesuturilor.

Pentru sănătatea corporală, oferim servicii de: Presoterapie, Criolipoliză, Electrostimulare, Împachetări cu arome.

Serviciile nostre