Oferte

oferte

The Secret Beauty Corner

Oferte

Descoperă ofertele noastre speciale și răsfață-te cu servicii premium la prețuri imbatabile. De la servicii de vopsit, manichiură-pedichiură, până la terapii de îngrijire a tenului și tratamente faciale sau servicii de make-up, îți punem la dispoziție o gamă variată de servicii pentru a te simți minunat.

Oferta

manichiură + pedichiură semi

Descoperă frumusețea și eleganța unei manichiuri și pedichiuri semipermanente. Oferim servicii de înaltă calitate, folosind produse premium pentru a asigura o durată lungă și un aspect impecabil.

Profită de această ofertă limitată și răsfață-te cu o manichiură și pedichiură de excepție!

2

Oferta

10% reducere servicii vopsit

Descoperă culorile vibrante și stilurile moderne ale părului. Fie că dorești o schimbare radicală sau doar o reîmprospătare a culorii, suntem aici pentru a-ți oferi rezultatul dorit.

Profită acum de această ofertă limitată și redescoperă frumusețea părului tău!

3

Oferta

10% reducere peeling de vară

Pregătește-ți tenul pentru sezonul cald cu un peeling de vară revigorant. Această procedură îndepărtează celulele moarte, stimulează regenerarea celulară și îți lasă pielea netedă și radiantă.

Profită acum de această ofertă limitată și oferă-i tenului tău îngrijirea pe care o merită.

4

Oferta

electrostimulare + 1 masaj facial

Experimentează beneficiile electrostimulării, alături de un masaj lifting facial cadou pentru un efect de întinerire și revitalizare completă.

Ce include oferta:
– 5 Ședințe de Electrostimulare: tonifierea și întărirea musculaturii, stimularea circulației sanguine și arderea grăsimilor.
– 1 Masaj lifting Facial: îmbunătățirea elasticității pielii, reducerea ridurilor și redarea strălucirii naturale a tenului.

oferte site TSBC

Oferta

15% reducere make-up evenimente

Ești gata să strălucești la următorul eveniment?

Avem o ofertă specială pentru tine – 𝟏𝟓% 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐦𝐚𝐤𝐞-𝐮𝐩 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞!

Bucură-te de un machiaj profesional adaptat perfect pentru evenimente speciale: nunți, petreceri, gale și altele.

Nu rata această ocazie de a arăta fabulos! Programează-te acum și lasă-ne să te transformăm pentru următorul tău eveniment special!

OFERTA MAKE UP SITE

Descoperă toate serviciile pe care le oferim aici.