Lipolaser

Lipolaserul este un aparat de remodelare corporală și tratare a celulitei parte integrantă a aparatului de criolipoliză.

Tratamentul cu Lipo Laser topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colăceii“. Nu se folosește nici un produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul pătrunde în profunzime, până la grăsime, fără a produce durere sau a lăsa urme.

Inovația o reprezintă faptul că undele laser sunt făcute să acționeze doar asupra celulelor grase, fără a afecta vasele de sânge sau masa musculară.
Rezultatele sunt vizibile atât în măsurătorile de circumferință, cât și în gradul de conturare a corpului în zona tratată, dar mai ales în coeficientul de masă grasă corporală, care se diminueaza semnificativ.

Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problemă (abdomenul la bărbati și coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grăsimii. LipoLaserul poate fi folosit și în zona de contur a feței (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu.

Efectele produse de LIPOLASER

  • reduce grăsimea localizată
  • reduce masa de grăsime din organism
  • ajută la slăbirea rapidă în centimetri, reducerea volumului corporal
  • este sigur și nedureros, nu are efecte secundare
  • contribuie la activarea metabolismului celular

 

Pentru ce această metodă este de preferat liposucției ?
Această metodă de slăbire este o alternativă non invazivă și non agresivă a liposucției. Nu se simte durere, nu există complicații sau timpi de recuperare, este mai puțin costisitoare și nu interferează cu activitățile cotidiane ale clientului.

Câte ședințe de tratament sunt necesare pentru a obține bune rezultate ?

În cazul persoanelor cu depozite mai mari de grăsime sau cu celulită în stadii avansate se recomandă un tratament șoc de 4-6 săptămâni, a câte două ședinte săptămânal. Ulterior, pot fi efectuate tratamente la intervale mai mari de timp, pentru menținerea rezultatelor obținute.

În timpul unei ședințe, pacienții sunt conectați la două dispozitive speciale multi-laser și două lasere mai mici, pe zonele țintă. Laserele mai mici se pun de obicei în zonele de eliminare, pentru a putea stimula limfa și a drena grăsimile. Aceasta este una dintre cele mai noi terapii de reducere a țesutului adipos, laserul de joasa intensitate fiind folosit până acum în scopuri biomedicale, vindecarea rănilor sau calmarea durerii și a inflamațiilor.

Există vreun disconfort asociat cu tratamentul ?
Tratamentele LipoLaser sunt complet non-invazive. Pacienții își pot relua activitățile normale imediat după tratament fără vânătăi sau umflături, fără pierdere de timp.

Este LipoLaser sigur ?
Da. Tehnologia cu laser de joasă intensitate, rece a lui LipoLaser a fost studiată și folosită de mai bine de 30 de ani în multe scopuri biomedicale, inclusiv vindecarea rănilor, alinarea durerii și calmarea inflamațiilor.

Care sunt contraindicațiile ?
Metoda este contraindicată, gravidelor, bolnavilor de epilepsie sau celor cu boli tiroidiene, celor aflați sub tratament radioactiv.

Pentru sănătatea corporală, oferim servicii de: Presoterapie, Radiofrecvență corporală, Electrostimulare, Împachetări cu arome.

Serviciile nostre