• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Despre noi

Despre noi

The Secret Beauty Corner

Secret beauty Corner

Cine suntem?

Salonul tau de infrumusetare preferat, The Secret Beauty Corner, a luat nastere in Bucuresti in anul 2019. De atunci, operam in sectorul frumusetii cu inovație, actualizare continuă și produse cosmetice de top pentru a asigura sevicii special create pentru tine si rezultate optime intr-un timp cat mai scurt. Profesionistii nostri au  experienta in domeniu de aproximativ 20 de ani, incurajand inca de atunci sanatatea si frumusetea.

Secret beauty Corner

Misiune

Redam increderea in tine! Scopul nostru este de a te ajuta sa iti atingi obiectivele de imbunatatire a imaginii, dar si de imbunatatire a sanatatii fizice si mentale.  Prin serviciile noastre variate si atomsfera din locatie, ne asiguram ca relaxarea si frumusetea plutesc in aer și ca vei fi din ce in ce mai aproape de versiunea ta ideala.

pink-arrow-darts-target-aim-3d-illustration_656481-557
Hand holding heart at sunset against a sun.

Viziune

Dorinta noastra este ca prin serviciile oferite si dedicarea pe care o purtam fata de toti clientii nostri, sa devenim un reper din sfera saloanelor de infrumusetare sprijinind un numar cat mai mare de persoane sa isi recapete increderea in sine si sa se simta speciale la fiecare venire in salonul nostru.

VALORILE NOASTRE

Profesionalism

Din primul moment in care pasesti in locatia The Secret Beauty Corner, devii prioritatea noastra. Profesionistii nostri sunt bucurosi sa te aiba client si sa isi centreze atentia asupra ta, pentru a te face sa te simti o personă specială, asa cum meriti sa te simti.

Frumusete

Exprimam frumusete, suntem frumusete si oferim si mai multa frumusete. Pentru ca stim ca rezultatul este mereu important pentru tine, vom avea grija ca acesta sa fie cel pe care ti-l doresti.

Unicitate

Ne dorim ca experienta ta sa fie unica la fiecare vizita. Atmosfera relaxanta, personalul cu experienta si calitatea serviciilor noastre, sunt doar o parte din ingredientele care te vor ajuta sa traiesti de fiecare data o experienta unica.

Iubire

Iubirea este de fapt principala valoare pentru care suntem aici pentru tine. Iubim foarte mult oamenii, te iubim pe tine, si iubim ceea ce facem. Suntem convinsi ca iubirea noastra va fi simtita prin fiecare efort pe care il depunem pentru clientii nostri si prin atmosfera prezenta in locatia Secret Beauty Corner.

125

Servicii oferite

23040

Clienti

8

Tipuri de servicii

10

Aparate

Acum ca am facut cunostinta, te invitam sa vezi toate serviciile pe care le oferim in pagina de preturi.