• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Electrostimulare

Electrostimulare

Ce este electrostimularea și cum funcționează?

O sedinta de tratament corporal prin electrostimulare este echivalentul a cateva ore de de gimnastica fara intrerupere.

Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, in plus, ca rezultat al sedintelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat.

Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare corporala cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Electrostimularea îmbunătăţește tonusul muscular și aspectul pielii, astfel că a fost adoptată și de industria de frumusețe. Totuși, ea nu este o metodă miraculoasă de „slăbire pasivă” sau de tonifiere instantă, prin care pierzi kilograme fără să faci nimic.

Deși poate determina reducerea volumului de grăsime și a celulitei, efectele sale vizează mai mult fermitatea pielii și nu atât kilogramele. În cazul celor care vor să slăbească, rezultatele depind de numărul de şedinte, dar şi de urmarea în paralel a unui plan alimentar de scădere în greutate și a unui program de activitate fizică.

Această metodă se utilizează și în scopuri medicale, pentru a preveni atrofierea musculară la persoanele care nu-și pot folosi anumiți mușchi din cauza unor traumatisme, operații sau accidentări.

Electrostimularea contribuie inclusiv la eliminarea fluidelor în exces, acționând ca un masaj de drenaj limfatic.
Sunt anumite situații în care electrostimularea este contraindicată, cum ar fi în cazul celor care suferă de epilepsie, tromboflebită sau au pacemaker.

Pentru sănătatea corporală, oferim servicii de: Presoterapie, Criolipoliză, Radiofrecvență corporală, Împachetări cu arome.

Serviciile nostre