• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Impachetari cu arome

Impachetari cu arome

Recomandari si beneficii

Impachetarile in tunel cu infrarosu au numeroase beneficii asupra organismului. In primul rand, acestea contribuie la scaderea in centimetri si scadere in kilograme.

Chiar de la primele sedinte, se va diminua semnificativ aspectul de coaja de portocala a pielii. De asemenea, tratamentele cu tunel cu infrarosu elimina retentia de apa din organism.

Tunelul cu infrarosu este un tratament modern prin care depozitele de grasime si substantele nocive din organism sunt eliminate prin transpiratie. Impachetarile pentru acest tip de tratament sunt de mai multe tipuri, in functie de dorintele si nevoile tale. Pot fi impachetari cu cofeina, care are efect uimitor in tratarea celulitei, impachetari cu ceai verde, alge marine, ciocolata si multe altele. Poti alege tipul impachetarii pentru tunel cu infrarosu in functie de nevoile tale si efectul pe care il poate avea asupra zonei tratate.

Un tunel cu infrarosu se aseamana mult cu o sauna uscata, in sensul in care temperatura se ridica pana la 70 de grade, anume cu scopul de a provoca transpiratia, prin care corpul elimina substantele nocive si, desigur, se diminueaza depozitele de grasime.

Razele infrarosii actioneaza la nivelul tesuturilor profunde ale pielii, iar asta inseamna ca arderile din tesutul adipos sunt accelerate considerabil. Un tratament tunel cu infrarosu este de doua ori mai eficient decat orice marca de crema termocuverte.

Exista mai multe tipuri de impachetari corporale pentru tratamentul tunel cu infrarosu, printre acestea se numara: anticelulitice, de hidratare, de slabire, de detoxifiere. Pentru fiecare tip de impachetare se folosesc creme si lotiuni cu ingrediente naturale: cafea, ceai verde, alge marine, strugure, scortisoara, ciocolata, acestea sporind eficienta tratamentului. De exemplu, impachetarile cu cofeina aduc multiple beneficii pentru organism, deoarece cofeina este un antioxidant foarte bun si stimuleaza sistemul nervos.

Tratamentul cu cafea energizeaza puternic. In comparatie cu acesta, impachetarile cu ceai verde pentru tunel relaxeaza complet organismul. Astfel, in functie de ce iti doresti mai mult si, desigur, in functie de starea ta de spirit poti alege impachetarea pentru tunel cu infrarosu.

Pentru sănătatea corporală, oferim servicii de: Criolipoliză, Radiofrecvență corporală, Electrostimulare.

Serviciile nostre