• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Tratament peeling fermizant

Tratament peeling fermizant

O modalitate excelenta de a indeparta de la suprafata pielii celulele moarte si a stimula in profunzime functiile tegumentului.

Compus din 20% TCA si 35% acid retinoic, acest tratament peeling va fi capabil sa accelereze atat o regenerare puternica cat si reinnoirea celulara. Intinerind astfel tenul si oferind luminozitate, scopul final al acestui peeling este acela de redare a unui aspect fara imperfectiuni.

 

Pentru tenul perfect, oferim servicii de: Microdermabraziune, Tratament antirid, Tratament de hrănire și hidratare, Tratament acnee, Tratament lifting, Tratament de curățare în profunzime, Tratament booster, Mezoterapie, Radiofrecvență faciala.

Vrei să ai tenul perfect? Programează-te acum!

Avantajele ingredientelor active principale:

Acidul tricloracetic: este un compus asemanator acidului utilizat pentru precipitarea proteinelor. Se stie ca este eficient impotriva pielii lasate, a urmelor de acnee, a petelor si a liniilor fine. Este un ingredient foarte potent care patrunde in adancime.

Acidul retinoic: Find responsabil de toate functiilei vitaminei A, sustine elasticitatea pielii si fermitatea. Acesta formeaza o conexiune cu receptorii retinoici din pielea nostra, o legatura care ajuta la normalizarea procesului de reinnoire si reparare celulara.  Este un activ cosmetic des intalnit in tratamentele antirid atat in tratamentele cosmetice efectuate in salon cat si in cele utilizate zilnic.
Palmitatul de retinol: face din aceeasi familie a vitaminei A. Acesta are o stabilitate extraordinara in tesut fiind transformat in retinol cu rol in dezvoltarea si integritatea structurii cutanate. Acesta distruge radicalii liberi, imbunatateste nivelul de colagen, accelereaza procesul de exfoliere celulara. Rezultatele acestui retinoid au efect de durata asupra tenului.

 

Beneficii

  • Intinereste semnificativ pielea.
  • Actioneaza asupra reducerii cicatricilor de acnee.
  • Va reduce atat semnele imbatranirii, cat si ridurile profunde.
  • Acest peeling are, de asemenea, efect asupra minimizarii hiperpigmentarii pielii, lasand tenul mai curat si mai luminos.

Recomandam acest peeling dupa efectuarea unui tratament de curatare. Efectele regenerative sunt astfel mai profunde.
Este indicat sa aplicati apoi o crema hidratanta si hranitoare cateva zile de la efectuarea acestui tratament, ajutand astfel regenerarea si recuperarea.
Imediat dupa peeling va puteti relua activitatile zilnice fara nici un fel de disconfort vizual, tenul nu ramane rosu ori iritat.

Serviciile noastre