• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Plasma Pen

Plasma Pen

Odata cu inaintarea in varsta straturile dermice ale pielii incep natural sa se subtieze si sa se regenereze din ce in ce mai lent. Astfel apare flascitatea si predispozitia catre riduri.
Tratamentul cu plasma este o modalitate revolutionara non-chirurgicala si non-invaziva de eliminare a ridurilor, inclusiv a celor adanci, de tonifiere drastica ca pielii lasate si de indepartare a vergeturilor.
Tehnologia unica a Plasma Pen functioneaza pe baza de electricitate, care ionizeaza aerul de la varful dispozitivului si il transforma in plasma. Efectul se propaga in tesut stimuland retractia fibrelor de colagen si stimularea fibroblastilor prin cresterea sintezei de colagen si elastina.

Vrei să ai tenul perfect? Programează-te acum!

Efectele acestui tratament il fac o alegere excelenta pentru o gama larga de obiective estetice indiferent de varsta, cum sunt:
Pielea lasata
– definirea liniei mandibulare
– ploapa cazuta(blefaroplastie ne-chirurgicala)
– liftingul gatului si al decolteului
– fermitatea abdomenului ori a bratelor
– tonifiere faciala completa
Riduri
– ridurile de pe frunte
– laba gastii (zona ochilor)
– ridurile dintre sprancene
– ridurile marioneta
– riduri profunde in functie de tipologie
Vergeturi
– vergetuti pe coapse
– vergeturi pe sani
– vergeturi pe abdomen
Cicatrici
– cicatrici pos-tacneice
Avantajele anti-imbatranire sunt de lunga durata, variind intre 3 si 5 ani, iar de cele mai multe ori nu este nevoie decat de un singur tratament.

Pentru tenul perfect, oferim servicii de: Microdermabraziune, Tratament antirid, Tratament de hrănire și hidratare, Tratament acnee, Tratament lifting, Tratament de curățare în profunzime, Tratament booster, Mezoterapie, Radiofrecvență faciala.

Serviciile noastre