• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Microdermabraziune

Ești aici pentru că îți dorești tenul perfect?

Află mai multe despre microdermabraziune!

Microdermabraziunea este un tratament care utilizează un proces abraziv atent pentru a indeparta delicat stratul superior al pielii, imbunatatind tonusul si textura.
Aceasta procedura a fost dezvoltata pentru a uniformiza cicatricile post acnee, urmele varicelei și cicatricile provocate de accidente sau boli.
Este utilizata pentru a trata aspectul pielii, combaterea daunelor provocate de soare, imbatranire si alte probleme.
Microdermabraziunea nu este invaziva. Cu ajutorul unui pen cu varf de diamnt se elimina simultan celulele moarte în timp ce sunt aspirate departe de piele. Adâncimea microdermabraziunii este determinata de presiunea aplicată de tehnician și de durata de timp pe o zonă a pielii. Este folosit de obicei pe fata, in special aproape de ochi datorita preciziei sale. Capetele de marimi diferite se adreseaza anumitor zone ale tenului in functie de particularitatile fiecarei persoane

Efectele tratamentului se observă chiar după prima ședință. Frecvență recomandată: lunara. Tratamentul se poate efectua saptamanal sau o dată la 8 săptămâni.

Pentru tenul perfect, oferim servicii de: Microdermabraziune, Tratament antirid, Tratament de hrănire și hidratare, Tratament acnee, Tratament lifting, Tratament de curățare în profunzime, Tratament booster, Mezoterapie, Radiofrecvență faciala.

Vrei să ai tenul perfect? Programează-te acum!

Serviciile nostre