• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Procedurile de înfrumusețare cu Plasma Pen și modul în care acestea vă pot îmbunătăți pielea

tratament plasma pen

Ce este un Plasma Pen?

Un stilou cu plasmă (Plasma Pen) este un dispozitiv care utilizează unde radio de înaltă frecvență pentru a crea un câmp electric. Acest câmp electric face ca moleculele din piele să vibreze, ceea ce la rândul său generează căldură. Această căldură face ca țesutul facial să se descompună și să elibereze grăsimea, care este apoi eliminată prin procesele naturale ale corpului.

Pielea va apărea strânsă și fermă după un tratament, precum și mai hidratată. Procedura stimulează, de asemenea, producția de colagen, care ajută la reducerea ridurilor și a liniilor fine de pe față.

Un stilou cu plasmă este un dispozitiv care utilizează unde radio de înaltă frecvență pentru a crea un câmp electric. Acest câmp electric face ca moleculele din piele să vibreze, ceea ce la rândul său generează căldură. Această căldură face ca țesutul facial să se descompună și să elibereze grăsimea, care este apoi eliminată prin procesele naturale ale corpului. Pielea va apărea strânsă și fermă după un tratament, precum și mai hidratată. Procedura stimulează, de asemenea, producția de colagen, care ajută la reducerea ridurilor și pete de vârstă.

Pixurile cu plasmă sunt, de asemenea, folosite pentru îndepărtarea părului, tratamentul acneei și alte afecțiuni ale pielii. Acestea pot fi găsite în multe saloane, spa-uri și cabinete dermatologi.

Cum vă poate îmbunătăți pielea un stilou cu plasmă?

Pixurile cu plasmă sunt o procedură de înfrumusețare care vă poate îmbunătăți pielea. Ei folosesc energia plasmatică pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, ridurile și petele întunecate.

Pixurile cu plasmă au fost folosite în domeniul medical de zeci de ani. Recent, acestea au devenit disponibile publicului larg. Acest lucru se datorează faptului că sunt o procedură de înfrumusețare accesibilă, care vă poate oferi multe beneficii pentru pielea dumneavoastră.

Pen-ul cu plasmă emite un gaz numit „plasmă” care este apoi absorbit de organism și stimulează producția de colagen, care ajută la ridurile, cicatricile și alte semne de îmbătrânire. Plasma creează, de asemenea, o căldură blândă pe piele, care poate ajuta la acnee prin uciderea bacteriilor și reducerea inflamației.

Care sunt diferitele tipuri de stilouri cu plasmă de pe piață?

Pixurile cu plasmă sunt o procedură comună de înfrumusețare. Sunt folosite pentru a îndepărta părul nedorit de pe față și corp.

Există trei tipuri de plasma pen:

  • Pen-urile cu plasmă rece folosesc plasmă rece pentru a îndepărta părul
  • Plasma penurile fierbinți folosesc căldura pentru a îndepărta părul
  • Plasmele cu radiofrecvență folosesc unde radio pentru a distruge rădăcina părului.

Cel mai bun tip de plasma pen va depinde de ceea ce cauți. Dacă doriți o alternativă mai ieftină, atunci un stilou injector cu plasmă rece sau fierbinte ar putea fi cea mai bună alegere.

Cât costă un tratament facial cu Plasma Pen?

Costul acestor tratamente va varia de la o persoană la alta, în funcție de factori precum locația lor și tipul de tratament pe care îl caută. Cu toate acestea, în general, un singur tratament facial cu plasma pen costă între 400 și 900 de lei. Puteti gasi servicii Plasma Pen chiar la noi, la The Secret Beauty Corner in sectiunea Plasma Pen. Puteti afla preturile pentru Plasma Pen aici.

Aceasta este cea mai populară procedură de anti-îmbătrânire printre celebritățile de la Hollywood și a fost prezentată în multe reviste de frumusețe.

Procedura este o alternativă la injecțiile cu Botox și poate fi folosită ca măsură preventivă împotriva ridurilor

Concluzie și sfaturi utile pentru a începe cu un Plasmapen

În trecut, procedurile de înfrumusețare erau mai mult un lux, dar odată cu apariția pixurilor cu plasmă și a altor tratamente de înfrumusețare, acum este mai ușor ca niciodată să menții un aspect sănătos și tineresc.

Mulți oameni se întreabă cum pot începe cu stiloul lor cu plasmă. Iată câteva sfaturi utile care vă vor ajuta să începeți.

  • Dacă îl folosești pe față, cel mai bine este să îl folosești după curățarea și exfolierea pielii mai întâi pentru a îndepărta orice celule moarte sau murdărie de pe față care pot bloca porii și pot cauza apariția acneei.
  • Fii atent la oferte și vânzări la produsele tale preferate, astfel încât să poți economisi niște bani!
  • Încercați diferite setări pe stilou pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru tipul dvs. de piele. Puteti gasi un plasma pen la Emag sau orice alt magazin online. Printr-o simpla cautare pe Google, gasiti tot ce aveti nevoie. Spor!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*