• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Modele de unghii cu gel și modul în care acestea schimbă industria unghiilor

Ce sunt unghiile cu gel și cum funcționează?

Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificială care este făcută dintr-un compus asemănător gelului. Sunt populare pentru că întăresc unghia naturală și durează mult mai mult decât unghiile acrilice tradiționale. Au multe beneficii față de unghiile acrilice, cum ar fi că sunt mai puțin dăunătoare pentru unghia naturală, mai flexibile și mai durabile. Îți vom prezenta mai jos câteva modele de unghii cu gel care nouă ne-au atras atenția.

Unghiile cu gel sunt create prin aplicarea unui strat de material asemănător gelului peste unghia naturală. Acest material este fabricat de obicei din polimeri, silicon și apă. Procesul de aplicare începe cu pilirea unghiei pentru a îndepărta eventualele creste sau denivelări naturale. Apoi, se aplică un strat de lac de gel transparent pe toată suprafața unghiei. În cele din urmă, o lumină ultravioletă este folosită pentru a întări gelul de lac și pentru a crea un strat dur care va proteja unghiile de ciobire sau rupere timp de săptămâni întregi. După acest proces, lacul cu gel poate fi aplicat pentru culoare și strălucire.

Care sunt beneficiile folosirii unghiilor cu gel?

Unghiile cu gel sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să aibă unghii de lungă durată. Unghiile cu gel sunt create prin aplicarea unui polimer lichid pe o unghie naturală. Apoi se întărește sub lumină ultravioletă sau o lampă LED.

Beneficiile folosirii unghiilor cu gel includ faptul că durează mult mai mult decât oja tradițională, este mult mai durabilă și nu se ciobiește la fel de ușor ca unghiile acrilice. Unghiile cu gel oferă, de asemenea, mai multă flexibilitate decât acrilicele, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să se ciobiască sau să se spargă atunci când le folosiți pentru sarcini precum tastarea la calculator.

Lacul de gel este mai durabil decât lacul obișnuit, deoarece are o consistență mai groasă, ceea ce înseamnă că va dura mult mai mult fără a se ciobi sau a se uza în colțurile patului unghial.

Diferite modele de unghii cu gel din care puteți alege și de ce contează

Diferite tipuri de unghii cu gel oferă diferite beneficii pentru diferite scopuri. De exemplu, dacă doriți să vă folosiți unghiile cu gel pentru a preveni ciobirea sau ca o modalitate de a vă întări unghiile, atunci ar trebui să mergeți cu un gel dur.

Primul tip de unghii cu gel este o manichiură obișnuită fotopolimerizată cu LED. Este perfect pentru cei care doresc să-și păstreze unghiile aspectul natural și nu vor să poarte nicio culoare pe ele. Al doilea tip este o oja semipermanenta cu gel, care este perfect pentru persoanele cărora le place să-și schimbe culoarea unghiilor în fiecare săptămână sau cam asa ceva. Al treilea tip de unghii cu gel este o combinație a primelor două tipuri – este o manichiură fotopolimerizată cu LED, cu un strat transparent de culoare deasupra, care poate fi îndepărtată cu ușurință când ați terminat de purtat-o.

Dacă vrei să le folosești ca alternativă la lac de unghii sau vrei doar ceva mai durabil decât oja obișnuită, atunci cea mai bună alegere ar fi o oja semipermanenta fotopolimerizata.

Mai jos îți prezentăm cateva modele de unghii cu gel simple și ușor de realizat.

Model 1:

modele de unghii cu gel

Model 2:

modele de unghii cu gel

Model 3:

modele de unghii cu gel

Model 4:

modele de unghii cu gel

Model 5:

modele de unghii cu gel

 

Cea mai recentă tendință în modelele de unghii cu gel – Efectul „manichiură french”.

Este timpul să ne luăm rămas bun de la look-ul clasic alb și roșu și să încercăm această nouă tendință. Efectul de manichiură franțuzească este o tendință fierbinte în modelele de unghii cu gel. Este o alegere perfecta pentru oricine doreste sa aiba un aspect natural, fara a se indeparta prea mult de designul original.

Efectul de manichiură franțuzească este cea mai recentă tendință în modelele de unghii cu gel. Este o modalitate perfectă de a obține acel aspect curat, clasic și sofisticat.

Se poate face doar cu două culori de geluri, dar se poate face și cu o combinație de mai mult de două culori. Totul depinde de tine și de creativitatea ta!

Unghiile frantuzesti sunt in tendinte in acest sezon! Efectul de manichiura frantuzeasca poate fi realizat cu un strat de lac de gel in stilul de manichiura frantuzeasca si un strat de lac de gel transparent pentru a-i oferi un finisaj uniform, lucios.

Mai jos găsești 15 de modele de unghii french cu gel:

Modelul 1:

Modelul 2:

Modelul 3:

Modelul 4:

Modelul 5:

Modelul 6:

Modelul 7:

Modelul 8:

Modelul 9:

Modelul 10:

Modelul 11:

Modelul 12:

Modelul 13:

Modelul 14:

Modelul 15:

Fotografii preluate de pe canva.com

Creați-vă propriile unghii cu gel unice – Culorile și modelele de încercat

Cu toții vrem să arătăm bine și să fim încrezători în ceea ce arătăm. De aceea cheltuim mult timp și bani la salon, făcându-ne părul, unghiile etc.

Tendințele în designul unghiilor evoluează mereu. Există multe culori și modele diferite pe care le poți încerca pe unghiile tale. Cele mai populare tendințe pentru 2022 includ sclipiciul, pastelul și unghiile holografice.

Tendințele în designul unghiilor se schimbă mereu. Cele mai recente tendințe de design de unghii sunt mai creative decât oricând. Puteți găsi totul, de la culori la modele, pentru a vă face unghiile propria capodoperă unică.

Găsiți un videoclip explicativ, în limba română, despre cum puteți creea acasă propriile unghii cu gel. Urmăriți-l cu atenție

Alegerea momentului potrivit pentru a obține unghiile cu gel

Îngrijirea și întreținerea unghiilor este o necesitate pentru toată lumea și dacă vrei ca unghiile tale să arate cât mai bine, trebuie să ai grijă de ele. Una dintre cele mai populare moduri de a vă întreține unghiile este obținerea unghiilor cu gel. Oja cu gel este cunoscută pentru longevitatea și durabilitatea ei, dar când ar trebui să o faci?

Unghiile cu gel sunt o alegere populară pentru mulți oameni, deoarece durează mai mult decât unghiile acrilice și pot fi proiectate în multe moduri diferite. Se știe că unghiile cu gel durează mult mai mult decât unghiile acrilice și sunt, de asemenea, mai flexibile. Ele vin într-o varietate de culori, forme și dimensiuni.

Unii oameni aleg să facă unghii cu gel la salon la fiecare două săptămâni, în timp ce alții preferă să le facă doar atunci când au nevoie de ele. Unii oameni chiar le place să-și facă propriile modele de unghii cu gel acasă. Tu cum preferi? Lasă mai jos un comentariu și spune-ne care este tipul tău preferat de unghii cu gel și dacă ai ales unul dintre cele 50 modele de unghii cu gel prezentate mai sus de noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*