• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

100 modele unghii simple pe care le poți face și singur, acasă

modele unghii simple

Modele unghii simple din belșug

Arta unghiilor este una dintre cele mai populare tendințe din industria frumuseții. Și odată cu creșterea artei unghiilor, nu este surprinzător faptul că există multe modele de unghii care sunt ușor de realizat.

În acest articol, vom discuta despre câteva modele unghii simple pe care le puteți încerca acasă. Aceste modele sunt perfecte pentru cei care doresc să-și păstreze unghiile un aspect elegant și șic, putând în același timp să-și arate stilul.

De asemenea, puteți folosi aceste modele simple de unghii ca bază pentru propriul design unic și le puteți adăuga diferite culori, forme sau modele!

Modele distractive și drăguțe pe care le puteți încerca

Arta unghiilor este o activitate distractivă de făcut și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea. Așadar, dacă sunteți în căutarea de inspirație, am compilat o listă de modele unghii simple care sunt rapide, ușoare și drăguțe! Puteți găsi mai jos modele unghii simple nud, modele unghii simple si elegante, modele unghii simple scurte, modele unghii simple negre, modele unghii simple rosii, modele unghii simple de vara.

Modelul 1:

modele unghii simple
Modelul 2:

Modelul 3:

Modelul 4:

Modelul 5:

Modelul 6:

Modelul 7:

Modelul 8:

Modelul 9:

Modelul 10:

Modelul 11:

Modelul 12:

Modelul 13:

Modelul 14:

Modelul 15:

Modelul 16:

Modelul 17:

Modelul 18:

Modelul 19:

Modelul 20:

Modelul 21:

Modelul 22:

Modelul 23:

Modelul 24:

Modelul 25:

Cauti salon de unghii in Bucuresti? The Secret Beauty Corner poate fi salonul tău preferat de înfrumusețare de acum încolo. Programează-te acum!

Modelul 26:

Modelul 27:

Modelul 28:

Modelul 29:

Modelul 30:

Modelul 31:

Modelul 32:

Modelul 33:

Modelul 34:

Modelul 35:

Modelul 36:

Modelul 37:

Modelul 38:

Modelul 39:

Modelul 40:

Modelul 41:

Modelul 42:

Modelul 43:

Modelul 44:

Modelul 45:

Modelul 46:

Modelul 47:

Modelul 48:

Modelul 49:

Modelul 50:

Îți dorești o nouă manichiură și nu știi unde să o faci? Alege The Secret Beauty Corner și lasă-i pe experții noștri să te impresioneze! Alege unul dintre cele 100 modele unghii simple și arată-l specialiștilor noștri sau încearcă-l chiar tu, acasă.

Modelul 51:

Modelul 52:

Modelul 53:

Modelul 54:

Modelul 55:

Modelul 56:

Modelul 57:

Modelul 58:

Modelul 59:

Modelul 60:

Modelul 61:

Modelul 62:

Modelul 63:

Modelul 64:

Modelul 65:

Modelul 66:

Modelul 67:

Modelul 68:

Modelul 69:

Modelul 70:

Modelul 71:

Modelul 72:

Modelul 73:

Modelul 74:

Modelul 75:

Modelul 76:

Modelul 77:

Modelul 78:

Modelul 79:

Modelul 80:

Modelul 81:

Modelul 82:

Modelul 83:

Modelul 84:

Modelul 85:

Vezi prețurile pentru salon de manichiura Bucuresti chiar aici. Alege-ți modelul preferat din cele 100 modele unghii simple disponibile, arată-l specialiștilor noștri și stai relaxată până când manichiura mult visată este gata.

Modelul 86:

Modelul 87:

Modelul 88:

Modelul 89:

Modelul 90:

Modelul 91:

Modelul 92:

Modelul 93:

Modelul 94:

Modelul 95:

Modelul 96:

Modelul 97:

Modelul 98:

Modelul 99:

Modelul 100:

Toate fotografiile au fost preluate de pe canva.com

Un ghid complet pentru proiectarea unghiilor DIY (Do it yourself)

Arta unghiilor poate fi o modalitate distractivă de a te exprima și de a-ți arăta creativitatea. De asemenea, poate face o manichiură banală mai incitantă. Cu toate acestea, arta unghiilor nu este întotdeauna ușor de realizat pe cont propriu.

Acest articol vă va oferi câteva idei simple și ușoare de design de unghii pe care le puteți încerca acasă.

Culorile de lac de unghii sunt adesea în lumina reflectoarelor când vine vorba de tendințele modei. Dar există mai mult decât alegerea unei culori preferate care ar trebui să fie folosită pentru a găsi nuanța perfectă pentru tine. De asemenea, trebuie să iei în considerare nuanța pielii înainte de a lua orice decizie cu privire la ce culoare.

Tips and tricks pentru unghii pe care ar trebui să le cunoașteți

Arta unghiilor este o tendință populară care există de ceva vreme și nu pare să meargă nicăieri. Designul unghiilor nu este atât de ușor pe cât pare, dar cu trucurile potrivite îți poți face unghiile să arate ca un profesionist.

1. Folosește oja potrivită: Este important să folosești cel mai bun oja pentru designul tău, astfel încât acesta să reziste mai mult și să arate mai profesional. Daca faci un design mai simplu, atunci poti folosi orice tip de lac de unghii, dar daca faci ceva mai complicat atunci iti recomand sa folosesti gel sau oja acrilica pentru ca acestea se vor usca mai repede si nu se vor pata cand vei aplica top coat-uri. deasupra lor.

2. Aplicați două straturi de strat de bază înainte de a aplica orice culoare: Acest lucru va ajuta lucul să se usuce mai repede și va preveni uzura sau pătarea stratului superior.

3. Aplică o ojă albă pe unghii înainte de a începe: Oja albă este de obicei ieftină și poate fi folosită și ca bază pentru alte culori, așa că ai putea la fel de bine să începi cu aceasta.

Modele unghii simple pe care le poți crea rapid

  • Manichiura frantuzeasca cu sclipici – Pune un strat usor de lac alb, adauga cateva picaturi de diluant de lac de unghii si apoi stratifica deasupra cu oja stralucitoare.

  • Manichiură franceză simplă – Un element de bază pentru unghiile tale – dacă ești în căutarea unor modele de unghii french roz, poți vizualiza acest articol de unde te poți inspira.

  • Half Moon Polish – Tăiați excesul de la un design cu lună plină și pictați peste cu argintiu sau alb polonez

  • Design Gradient – Umpleți o unghie întreagă cu o culoare, apoi pictați cu atenție peste ea cu altă culoare până când aveți o

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*