• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Remodelarea corporală și de ce este importantă

Remodelare corporala

Nevoia de remodelare corporală

Remodelarea corpului este un proces de schimbare a formei și dimensiunii corpului cuiva. Procesul poate fi chirurgical sau nechirurgical.

Nevoia de remodelare corporală este în creștere pe măsură ce mai mulți oameni devin conștienți de beneficiile pe care le oferă. Poate ajuta la pierderea în greutate, reducerea riscurilor pentru sănătate sau doar pentru a avea o mai bună stimă de sine. Procedura ajută, de asemenea, persoanele care s-au născut cu dizabilități sau au suferit traume ale corpului lor.

Remodelarea corpului este un proces care are ca scop schimbarea felului în care arată corpul unei persoane. Se poate face prin proceduri chirurgicale, dar și prin proceduri non-invazive, cum ar fi liposucția, îndepărtarea grăsimilor cu laser și strângerea pielii.

Nevoia de remodelare corporală nu este nouă. Există multe motive diferite pentru care oamenii merg la această procedură. Unii dintre ei sunt:

  • dismorfie corporală (o tulburare psihologică)
  • Leziuni din accidente sau intervenții chirurgicale
  • Tulburări genetice
  • fluctuații de greutate
  • Motive cosmetice (pentru a le îmbunătăți aspectul)
Logo The Secret Beauty Corner

Oferta speciala

Ești din București? Programeaza-te acum si beneficiezi de 10% reducere la prima programare!


Există, de asemenea, multe beneficii ale remodelării corpului. Cea mai proeminentă este că te ajută să te simți mai bine cu tine și cu aspectul tău.

Componentele unei remodelări corporale de succes

O schimbare reușită a corpului nu înseamnă doar schimbarea aspectului fizic. Este vorba despre schimbarea mentalității și a modului în care te vezi.

Este important de știut că există două tipuri de transformări corporale. Primul tip este pentru cei care doresc să slăbească, iar al doilea tip este pentru cei care doresc să se îngrașească.

Costul unui makeover corporal variază de la persoană la persoană, în funcție de ceea ce caută. Există multe tipuri diferite de transformări disponibile, așa că este important să știi care dintre ele ți se potrivește cel mai bine înainte de a începe să lucrezi la noul tău corp.

 

Aceasta este o cale foarte personală, care poate fi dificil de preluat singur. Este important să ai sprijin de la prieteni și familie, precum și de la profesioniști care înțeleg cum să te ajute pe parcurs.

Costul unei transformări corporale variază în funcție de tipul de schimbare pe care îl doriți, la The Secret Beauty Corner gasesti pachete avantajoase. Suna-ne si afla mai multe!

Cine sunt candidații ideali pentru o remodelare corporală?

Conturarea corpului este o procedură cosmetică care poate ajuta persoanele cu piele slăbită sau cu exces de grăsime în anumite zone ale corpului.

Procedura poate fi efectuată pe orice parte a corpului, dar cel mai adesea se face pe abdomen, coapse, șolduri sau fese.

Unii oameni care nu sunt buni candidați pentru această intervenție chirurgicală sunt cei cu afecțiuni ale pielii și cei care au avut intervenții chirurgicale anterioare în aceeași zonă.

Următoarele sunt unele dintre cele mai comune candidați pentru conturarea corpului:

-persoanele care au slabit o cantitate semnificativa si doresc sa-si inlature excesul de piele si grasime de pe stomac, coapse, fese, brate sau sani.

– Persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală majoră de slăbire, cum ar fi operația bariatrică.

– Persoanele cu o afecțiune cunoscută sub numele de lipedem.

Iti prezentam mai jos un scurt video despre remodelare corporala, de la Vorbeste Lumea.

Ce factori afectează costul unei remodelări corporale de succes?

O schimbare a corpului poate costa o mulțime de bani. Este important să știți ce factori afectează costul unei reușite a refacerii corpului și cum să economisiți bani pentru propria remodelare. Factorii care afectează costul unei schimbări de succes a corpului sunt:

  • Numărul de zone care trebuie lucrate
  • Complexitatea și dificultatea fiecărei zone
  • Materialele folosite pentru proiect
  • Setul de aptitudini necesare pentru proiect

Primul factor este numărul de zone pe care trebuie lucrate. De exemplu, dacă doriți să vă schimbați culoarea părului, veți avea nevoie de un singur furnizor de servicii, dar dacă doriți să vă albiți dinții și să vă faceți injecții pentru buze, veți avea nevoie de doi furnizori de servicii. Aceasta înseamnă că există două costuri diferite implicate în acest proces. Al doilea factor este complexitatea și dificultatea în fiecare domeniu.

Cât timp este nevoie pentru a obține rezultate dintr-o remodelare corporală de succes?

O conturare reușită a corpului durează în medie 3-6 luni pentru a obține rezultatele dorite. Este recomandat să aveți o serie de 3-4 tratamente distanțate la cel puțin 6 săptămâni unul de celălalt pentru a obține cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*