• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Coafuri medii pe care le vei iubi

Coafat par mediu

Avantajele părului de lungime medie

Părul de lungime medie este coafura care este perfectă pentru cei care doresc să experimenteze cu părul lor și totuși doresc să fie ușor de gestionat. Mai jos vă prezentăm câteva sfaturi pentru un coafat par mediu de senzație anul acesta. Urmărește pașii care vă pot atrage atenția rudelor și prietenilor cu un coafat par mediu.

Avantajele părului de lungime medie sunt:

– Cele mai bune tunsori pentru par mediu ( coafat par mediu )

Coafura perfecta pentru persoanele care nu știu ce vor

– Un stil care poate fi schimbat cu ușurință

– O coafura care poate fi purtata într-o varietate de moduri

Părul mediu este lungimea perfectă pentru cei care caută o schimbare față de șuvițele lungi, dar nu vor să fie prea scurte. Este, de asemenea, cea mai bună opțiune dacă nu ești sigur de stilul tău și vrei doar să încerci ceva nou.

Părul mediu este o lungime versatilă. Poate fi aranjat în diferite moduri și se potrivește, de asemenea, multor forme ale feței.

Părul mediu a fost coafura preferată de zeci de ani datorită versatilității și capacității sale de a se potrivi atâtor nevoi ale femeilor.

Idei de coafat par mediu cu fotografii

Coafurile de lungime medie sunt o opțiune grozavă pentru cei care nu vor să meargă prea scurt sau prea lung. De asemenea, sunt o idee bună pentru cei care au trecut deja prin alte lungimi de păr și acum vor să încerce ceva nou. Sunt ușor de întreținut și pot fi aranjate în mai multe moduri. Dacă ești în căutarea unei surse de inspirație despre cum să-ți coafezi părul, iată câteva idei pentru tine.

Coafurile de lungime medie sunt cele care pot fi coafate într-o varietate de moduri. Sunt perfecte pentru toate tipurile și lungimile de păr, așa că nu ar trebui să vă faceți griji pentru tipul sau lungimea părului atunci când alegeți un stil.

Coafat par mediu pentru fete:

  • Tunsoare medie în scări cu breton; Pentru breton, pur și simplu tăiați-le într-o franjuri care să vă acopere jumătate din față și lăsați-le să cadă în mod natural peste restul acesteia.
  • Tunsoare medie, ondulată, medie, cu breton lateral; Daca ai parul cret, acest stil va merge bine pentru tine. Trebuie să-ți ondulezi părul și apoi să folosești niște fixativ sau ser pentru a ține buclele pe loc.
Coafat par mediu
Coafat par mediu – Tunsoare in scari
  • Tunsoare medie în scări, cu breton lateral lung
  • Bob lung ondulat în scări și breton
  • Bob lung ondulat cu straturi de încadrare a feței și breton tocit
Coafat par mediu - bob lung ondulat
Coafat par mediu – bob lung ondulat

Nu există o mărime unică pentru toate când vine vorba de alegerea coafurii potrivite. De aceea suntem aici pentru a te ajuta să-ți găsești tunsoarea perfectă!

Coafuri medii care arată grozav pentru toată lumea

Există multe tunsori medii care arată grozav pentru toată lumea. Dar este important să știi care este forma feței tale înainte de a te decide asupra unui stil de coafat par mediu.

O față rotundă este una dintre cele mai populare forme ale feței și există multe coafuri medii care arată grozav pentru această formă. Dacă ai părul gros, o tunsoare în straturi este cea mai bună alegere pentru tine, deoarece îți poate face părul mai gros. Daca ai parul subțire, o tunsoare bob va da parului tau mai mult volum si îl va face sa para mai plin.

Tunsorile medii pentru fețele rotunde sunt o opțiune grozavă pentru cei care vor să arate mai feminin. Acest lucru se datorează faptului că îți vor face fața să arate mai ovală și mai puțin rotundă.

Cea mai bună tunsoare pentru fața rotundă este cea care are straturi lungi și un bob înclinat. Acest lucru vă va ajuta să dați iluzia unui gât mai lung, ceea ce va face și fața să pară mai puțin rotundă.

Tunsorile medii pentru părul gros pot fi o opțiune bună dacă aveți părul creț sau ondulat, deoarece vă va ajuta să adăugați volum și săriți șuvițelor. Aceste tipuri de coafuri sunt, de asemenea, grozave dacă aveți părul drept natural, deoarece pot adăuga puțină mișcare și textură.

Cum să realizați un coafat par mediu?

Părul de lungime medie este o coafură populară pentru femei. Este ușor de întreținut și suficient de versatil pentru a fi purtat în multe moduri diferite. Următoarele sunt câteva sfaturi pentru a coafa părul de lungime medie.

– Folosește o perie cu paletă sau un pieptene cu dinți largi pentru a netezi părul înainte de a-l coafa.

– Aplicați un spray sau un ser de protecție împotriva căldurii înainte de a utiliza orice instrument de coafat încălzit pe păr.

– Folosește o mousse de volum, o pudră de texturare sau un spray cu sare de mare pentru a adăuga volum și textură părului.

– Ondulează-ți pletele cu un ondulator mare, un ondulator de păr sau o placa pentru îndreptarea părului pentru bucle ondulate.

– Îndreptați-vă pletele cu o placa pentru îndreptat părul pentru șuvițe drepte și elegante, care sunt perfecte pentru a fi purtate în jos sau în sus în îmbrăcăminte și împletituri

Dupa aceste sfaturi ale noastre, îți recomandăm încă 9 sfaturi, de data aceasta de tip video, priviți mai jos:

Părul de lungime medie poate fi coafat într-o varietate de moduri. Cele mai populare sunt coada de cal, pe jumătate în sus și împletite. Cu toate acestea, este posibil ca aceste stiluri să nu fie potrivite pentru toate ocaziile. Dacă vrei să-ți ții părul departe de față, dar totuși să arăți elegant, ia în considerare să porți un coc lateral joasă.

Cocul lateral jos este perfect pentru părul de lungime medie deoarece este ușor de creat și arată șic cu orice ținută. Poate fi purtat și pe partea stângă sau dreaptă a capului, în funcție de care este mai convenabil pentru tine.

Pentru a crea acest stil, mai întâi folosește un pieptene cu coadă de șobolan pentru a-ți tachina părul de la coroană și apoi strânge-l într-o mână în timp ce ții de tachinare în același timp. Apoi, răsuciți ambele mâini împreună până când ați creat

Fotografii preluate de la canva.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*