• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

10 modele pedichiura pentru toamnă

10 modele pedichiura pentru toamnă

Ce le place oamenilor la pedichiură?

Pedichiura este un tratament de înfrumusețare pentru picioare și unghii. Poate include îndepărtarea pielii moarte, tăierea unghiilor, modelarea unghiilor, aplicarea lacului de unghii sau a artei unghiilor și masaj. Ți-am pregătit 10 modele pedichiura alese, special pentru toamna aceasta, din care te poți inspira.

Cuvântul „pedichiură” provine din cuvintele latine pes (picior) și cura (îngrijire).Prima utilizare scrisă a termenului a fost în 1763. Cuvântul este uneori folosit pentru a se referi la tratamente similare pentru alte părți ale corpului, cum ar fi mâinile.

Există multe lucruri diferite pe care oamenii le plac la pedichiură, dar unele dintre cele mai comune motive includ relaxarea, curățenia, senzația de răsfăț și picioarele moi.

Oamenilor le place pedichiura pentru ca simt ca se rasfata. Ei simt că merită o mică pauză din rutina zilnică. Este, de asemenea, o modalitate pentru ei de a obține ceva timp pentru mine.

Unii oameni se bucură de senzația că picioarele lor sunt curate și împrospătate. Alții le place să primească un masaj la picioare sau doar să stea jos și să citească în timp ce cineva are grijă de picioarele lor

Cum să profitați la maximum de experiența dvs. de pedichiură

Dacă ești în căutarea unei experiențe de răsfăț, atunci o pedichiură este cea mai potrivită pentru tine. Pedichiura este menită să vă relaxeze și să vă întinerească picioarele și degetele de la picioare. Pentru a profita la maximum de experiența ta de pedichiură, iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont.

Primul pas este sa gasesti un salon de unghii in care sa ai incredere si in care sa te simti confortabil. O manichiurista buna va putea intelege nevoile tale, asa ca este important sa gasesti pe cineva cu care sa vorbesti cu placere si care sa inteleaga ce vrei.De asemenea, ar trebui să vă asigurați că acestea oferă toate facilitățile necesare, cum ar fi scaune și pături confortabile.

Selectați culoarea potrivită: ar trebui să selectați culoarea potrivită pentru pedichiura dvs. în funcție de cum doriți să arate la sfârșit. Acest lucru se poate face consultându-vă cu tehnicianul de unghii sau privind imaginile online pentru a vedea ce culori se potrivesc cel mai bine aspectului dorit.

Al treilea pas este să vă pregătiți pentru procesul de a obține o pedichiură, aducând cu dvs. ceva care să vă distragă mintea – cum ar fi o carte, o revistă sau o tabletă. De asemenea, ar trebui să aduceți șlapi sau șosete cu

Top 10 modele pedichiura pentru toamna aceasta

Pedichiura perfectă de toamnă nu se referă doar la culoarea ojei tale. Este, de asemenea, despre tipul de formă a unghiilor pe care o alegi și cum îți completează ținuta.

În acest articol, vă vom arăta 10 dintre cele mai populare și în tendințe modele de unghii cu tematică de toamnă pentru fiecare buget și gust.

Model 1:

10 modele pedichiura

Model 2:

10 modele pedichiura

Model 3:

10 modele pedichiura

Model 4:

10 modele pedichiura

Model 5:

10 modele pedichiura

Model 6:

10 modele pedichiura

Model 7:

10 modele pedichiura

Model 8:

10 modele pedichiura

Model 9:

10 modele pedichiura

Model 10:

10 modele pedichiura

Foto preluate de pe canva.com. Mai multe poze poti gasi pe instagram: #pedichiura

Cum să găsești culorile perfecte de lac de unghii pentru pedichiură pentru stilul tău personal

Culoarea pedichiurii tale este o alegere personală și poate fi influențată de mulți factori, cum ar fi sezonul, starea ta de spirit sau culoarea hainelor tale.

Primul pas în găsirea culorii de lac de unghii perfecte pentru tine este să stabilești ce fel de culori ești atras. Preferi culorile luminoase sau pastelurile? Tonuri calde sau tonuri reci? Dacă nu ești sigur ce culori ar putea funcționa bine pentru tine, încearcă să te uiți prin reviste și vezi ce culori îți atrage atenția.

În al doilea rând, ar trebui să te gândești la nuanța pielii și la culoarea ochilor, deoarece acestea pot afecta cât de bine vor funcționa anumite culori pe unghiile tale. În al treilea rând, gândește-te la ce alte opțiuni de machiaj sau îmbrăcăminte ai în minte pentru această zi și asigură-te că oja ta de unghii se potrivește și cu acele opțiuni!

Găsește-ți noul stil de pedichiură preferat!

Pedichiura este un ritual de frumusețe atemporal. Acestea există de mii de ani și există atât de multe stiluri diferite din care poți alege, în funcție de nevoile tale.

Acest articol va explora unele dintre cele mai bune stiluri de pedichiură pe care le puteți încerca anul acesta. De asemenea, voi oferi sfaturi despre cum să le întrețin, astfel încât să reziste cât mai mult posibil.

Nu există un stil de pedichiură perfect care să funcționeze pentru toată lumea, dar există unele tendințe care au crescut în popularitate în ultimii câțiva ani. Aceste tendințe includ pedichiura simplă, pedichiura la modă și pedichiura perfectă.

Pedichiura perfectă este una care este adaptată nevoilor dumneavoastră. Poate fi la fel de simplu sau la fel de fantezist pe cât vrei să fie. Pedichiura nu este doar pentru degetele de la picioare, se poate face și pe mâini, coate și chiar pe degete.

Există multe stiluri și modele pedichiura la modă din care puteți alege. Acestea includ următoarele:

-Pedichiura frantuzeasca

-Pedichiura cu stropi de culoare

-Pedichiura cu flori de cires

-Pedichiura felie de pepene verde

Cum să alegi designul Pedi perfect pentru tine

Arta unghiilor este o tendință care există de zeci de ani. Cea mai timpurie formă de nail art a fost manichiura franceză, care a fost inventată în anii 1920. Cu toate acestea, arta unghiilor a evoluat de-a lungul timpului și acum poate fi orice, de la un design simplu la ceva mai complicat, cum ar fi o lucrare completă de pictură.

Când vine vorba de alegerea designului perfect Pedi, trebuie să te gândești la cum vrei să arate unghiile tale și cât timp vrei să petreci cu ele. Le vrei mai mult pe partea simplă sau vrei ceva mai complicat?

Există două tipuri principale de modele Pedi: modele pentru degete și modele pentru degete. Modelele degetelor de la picioare sunt de obicei mai simple decât modelele degetelor, deoarece sunt mai mici și nu au atât de multe caracteristici precum degetele.

Dacă vrei să-l păstrezi simplu și elegant, alege o manichiură clasică franțuzească sau o pedichiură standard roz și alb. Dacă vrei să fii mai îndrăzneț, încearcă o culoare diferită pe degetele de la picioare și de la mâini sau adaugă câteva modele precum inimi sau flori pe unghii. Există atât de multe opțiuni încât ar putea fi greu să alegi doar una!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*