• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Termenii si conditiile de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare

Termeni si conditii https://thesecretbeautycorner.ro

Accesarea si folosirea acestui site implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Definitii si termeni 

The secret beauty corner – este denumirea comerciala a The secret beauty corner S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, str. Iacob Felix, nr. 72, avand nr. ORCTBJ40/12054/2019 si CUI RO 41630500.

Vanzator – The secret beauty corner.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, in baza unui acord de utilizare existent intre The secret beauty corner si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termenii si Conditiile.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web https://thesecretbeautycorner.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

        toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

        continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

        orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

        informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

        informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

        date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/telefonic/SMS/WhatsApp etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre The secret beauty corner, Cumparatorului, direct sau prin intermediul companiei desemnate in acest sens.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Informatii despre produse

https://thesecretbeautycorner.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine produsele. Totusi, din cauza volumului mare de date, pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Specificatiile, preturile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fara nicio notificare prealabila. De asemenea, nu garantam ca accesul si utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Imaginile produselor comercializate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pretul produsului.

Toate promotiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Conditii de vanzare

Nu exista comanda minima impusa. 

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. De asemenea, factura poate fi accesata direct din contul Cumparatorului in format pdf.

 Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil si pot fi retrase sau modificate fara nicio notificare prealabila daca in listele distribuitorilor oficiali apar schimbari sau erori de pret.

Plata facturii se face in momentul efectuarii comenzii (pentru platile cu cardul) sau la livrare (pentru platile ramburs).

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si The secret beauty corner si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca The secret beauty corner se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. Produsele/serviciile deja comandate vor fi facturate la pretul afisat pe site la data efectuarii comenzii.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta.

Societatea The secret beauty corner foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca, inainte de folosirea acestor servicii, sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 

Returnarea sau anularea comenzilor

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. 

Plata transportului aferenta produsului returnat sau a produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. 

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie din colet.

Nu se admit la retur: 

  •   Produse care au fost desfacute.
  •   Produse care au fost testate, incercate sau utilizate.
  •   Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.
  •   Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.  Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

Procedeul de anulare al comenzilor

În cazul tuturor comenzilor (de produse sau vouchere online), anularea se realizeaza telefonic (la numarul de telefon 0771.343.726) sau prin e-mail (la adresa thesecretbeautycorner@gmail.com), fara costuri suplimentare. In cazul produselor care au fost deja expediate, anularea nu se mai poate realiza, situatia incadrandu-se in Retururi.

Procedeul de returnare al produselor 

PAS 1:  Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus.

PAS 2:  Contactati-ne prin email la adresa: thesecretbeautycorner@gmail.com pentru a ne instiinta ca urmeaza sa trimiteti produsul retur. 

PAS 3:  Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

PAS 4:  Expediati coletul prin orice serviciu de curierat rapid (de preferat CARGUS, SAMEDAY sau FAN CURIER) la adresa: The Secret Beauty Corner SRL, strada Dr. Iacob Felix, nr. 72, București, mentionand pe awb numarul de telefon 0771.343.726. Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) pe email referitor la returul produsului dumneavoastra. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in email. 

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare Nu includ cheltuielile de transport (conform ord. 130/2000).

In cazul in care se opteaza pentru:

  •   Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil urmand sa fiti contactat pentru comunicarea statusului noii livrari.
  •   Rambursarea contravalorii produsului, se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar.
  •   Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 5 zile de la receptionarea coletului cu produsele returnate.

Daca produsul (produsele) nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

 

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Confidentialitatea datelor personale

https://thesecretbeautycorner.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai conform Politicii de protectie a datelor cu caracter personal, ce poate fi consultata la Sectiunea Politica de protectie a datelor cu caracter personal. 

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de e-mail. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. De asemenea, in cazul returnarii contravalorii produselor returnate vi se solicita si contul IBAN.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre The secret beauty corner numai in scopul declarat al acestui site, scop detaliat in Politica de protectie a datelor cu caracter personal ce poate fi consultata la Sectiunea Politica de protectie a datelor cu caracter personal.

 

Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice

Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de e-mail furnizata la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont.

Cumparatorul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal furnizate si sa filtreze mesajele pe care doreste sa le primeasca din partea Vanzatorului, prin accesarea sectiunii online “Contul meu” si logarea in contul personal.

Mai multe detalii se gasesc in Sectiunea Politica de protectie a datelor cu caracter personal.

 

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste:

        intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

        deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

        informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

        posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

        neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

        continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

        produsul comandat nu este in stoc;

        identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin e-mail sau telefonic.

 

Forta majora si litigiile

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Prezentul document este supus legii romane.

Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instanțele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului. Pentru a sesiza un eventual litigiu, va rugam sa va adresati in scris la adresa de e-mail thesecretbeautycorner@gmail.com.

 

Dispozitii finale 

Termenii si conditiile de utilizare se completeaza corespunzator cu Politica de protectie a datelor cu caracter personal si Politica privind fisierele de tip cookie, ce se regasesc in Sectiuniunile: Politica de protectie a datelor cu caracter personal si Politica privind fisierele de tip cookie.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

The secret beauty corner S.R.L.

thesecretbeautycorner@gmail.com

CUI: 41630500

J40/12054/2019