• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

SHR – Super Hair Removal

Ești aici pentru că îți dorești o epilare rapidă și cu efect de lungă durată?

Află mai multe despre SHR.

Ce este SHR?

SHR înseamnă Super Hair Removal – aceasta este cea mai recentă tehnologie de epilare definitivă (îndepărtarea permanentă a părului), tratamente de fotorejuvenare, tratarea pigmentației, capilarelor sparte și a acneei.

Sistemul combină tehnologia laser cu beneficiile luminei pulsatile pentru a obține o îndepărtare practică a firelor de păr nedorite.

SHR

SHR reprezintă o revoluție în îndepărtarea permanentă a părului. Procedura este mai plăcută decât în cazul sistemelor convenționale, iar pielea rămâne mai bine protejată.

Pentru că epilarea prin IPL este eficientă și pe firele subțiri, iar epilarea prin laser este eficientă și vara, tehnologia SHR îmbină aceste două importante avantaje ale epilării definitive.

Așadar epilarea cu tehnologia Super Hair Remover se adresează tuturor fototipurilor de piele și oferă o procedură rapidă și nedureroasă de epilare pe toată perioada anului.

Care sunt avantajele epilării cu tehnologia SHR?

  • datorită tehnologiei avansate Super Hair Remover emite impulsuri de energie repetitive și selective, asta însemnând că tratamentul este rapid, sigur și nedureros
  • pot fi tratate toate zonele corpului: facial, axila, brate, spate, abdomen, lombar, inghinal, interfesier, picioare, gambe.
  • este un tratament recomandat atat doamnelor cat si domnilor
  • este potrivit pentru toate tipurile de piele și fire de păr
  • tratamentul poate fi realizat în orice perioadă a anului chiar și vara când pielea ta este bronzată
  • trateazaă foliculita pentru că acționează pe lungimea firului de păr

Cum ne pregatim pentru o astfel de procedură ?

  • cu 2-3 luni înainte de a incepe tratamentul cu SHR se recomandă să nu mai folosești metoda epilatului cu ceară ci trebuie să folosești aparatul de ras pentru a uniformiza creșterea firelor de păr de pe zona pe care vrei să o tratezi.
  • ultima zi în care folosești aparatul de ras trebuie să fie cu 2-3 zile înainte de ședința de SHR
  • după ședința de SHR poți folosi aparatul de ras ori de câte ori este nevoie până la următoarea ședință.

Pe lângă faptul că are o componentă de ordin estetic, epilarea definitivă este indicată și pentru că ajută la tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de păr.

Foliculita este o afecțiune comună a firelor de păr cauzată de cele mai multe ori de bacterii și infecții fungice și poate să apară atât la femei, cât și la bărbați. Iritațiile pielii și punctele roșii de la nivelul firelor de păr sunt primele semne ale foliculitei.

De altfel, alte cauze care pot duce la apariția foliculitei sunt epilarea cu ceară sau cu aparatul de ras și chiar transpirația excesivă. Rezultatul va fi o piele fină, dar și sănătoasă, fără fire de păr.

Serviciile noastre