• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Pedichiura french semipermanenta

Pedichiura french semipermanenta

Ce este o pedichiură french semi-permanentă și cum funcționează?

O pedichiura french semipermanenta este un tip de pedichiura care dureaza pana la trei saptamani. Este un tratament popular în rândul femeilor din Regatul Unit. Tratamentul presupune aplicarea unui strat de lac pe piele, urmată de aplicarea unui strat de lac de unghii transparent.

Pedichiura frantuzeasca semipermanenta este o optiune ideala pentru cei care doresc sa isi intretina unghiile dar doresc ca acestea sa arate natural si nu prea lungi. Acest tip de pedichiura se poate face acasa sau in saloane.

De ce ar trebui să aveți o pedichiură franțuzească semi-permanentă?

Pedichiura frantuzeasca semipermanenta este o tendinta populara de frumusete care a luat amploare in ultimii ani. Este o opțiune populară pentru persoanele care doresc să încerce diferite culori și modele fără a fi nevoiți să treacă prin procesul de obținere a unui set complet de acrilice.

Pedichiura franțuzească semi-permanentă vă permite să experimentați cu diferite culori și modele fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la angajamentul pe termen lung. De asemenea, este mai ușor pentru unghiile tale, ceea ce înseamnă că poți alege dintre mai multe opțiuni și le poți personaliza în funcție de nevoile tale.

Dacă cauți ceva nou, atunci The Secret Beauty Corner este opțiunea perfectă pentru tine.

Serviciile noastre