• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Masaj relaxare

Ești aici pentru că simți nevoia de relaxare?

Află mai multe despre beneficiile unui masaj relaxare!

Masajul de relaxare reprezinta, simplu spus, un procedeu la care ar fi indicat sa apelam cat mai des, daca vrem sa ne rezolvam anumite probleme de sanatate si, de asemenea, sa ne relaxam. Masajul reprezinta una dintre marile bucurii ale vietii la care, din fericire, putem avea acces foarte usor.

Toți știm că masajul ajută la relaxare și detensionare, dar nu toți cunoaștem beneficiile ascunse ale masajului. Numeroase studii au demonstrat de-a lungul timpului o serie de beneficii oferite de masaj, la care nu oricine se așteaptă. Acestea sunt:

  • creșterea numărului de celule sanguine albe și de celule imunitare
  • scăderea nivelului tensiunii sistolice și diastolice
  • realinierea posturii datorată statului îndelungat pe scaun
  • încurajarea unui somn odihnitor
  • îmbunătățirea circulației
  • reducerea semnificativă a durerilor cronice de spate, ajutând în acest sens chiar și bolnavii de cancer, de boli autoimune și cronice
  • reducerea durerilor musculare

Durata masajului: 50 minute.

Pentru sănătatea fizică dar și mentală, oferim servicii de: masaj relaxare, masaj anticelulitic, masaj cu bambus, masaj terapeutic, masaj full body, masaj pentru bărbați, masaj cu pietre calde, candle massage.

Daca doresti sa afli preturi masaj relaxare, te invitam sa vizitezi pagina preturi masaj relaxare.

Îți dorești un moment doar al tău? Programează-te acum!

Masajul implica stimularea si destinderea muschilor, precum si activarea circulatiei sangelui.
Masajul de relaxare sprijina organismul sa-si recapete starea generala de bine si echilibreaza sistemul nervos. Pe de alta parte, masajul terapeutic este recomandat cand vrem sa scapam de durerile existente in diferite zone ale corpului nostru.
Relaxarea intregului corp poate fi realizata in doar cateva minute de masaj, poate condimentat cu acordurile muzicii de meditatie, cu sunete preluate din natura. Astfel, tensiunea acumulata din cauza efortului fizici sau a celui psihic se elibereaza, lasand loc unei stari echilibrate. Masajul de relaxare poate fi o forma de recompensare a organismului dumneavoastra.