• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Beneficii mezoterapie faciala pentru îngrijirea pielii

mezoterapie faciala

Ce este o mezoterapie faciala?

Mezoterapia facială este un tratament neinvaziv de îngrijire a pielii care implică injectarea feței pacientului cu cantități mici de anestezic și un amestec de vitamine, minerale și alte substanțe.

Mezoterapia facială este unul dintre tratamentele cu cea mai rapidă creștere în industria frumuseții în prezent. Este, de asemenea, unul dintre cele mai populare tratamente în scopuri anti-îmbătrânire.

Este un tratament care este folosit de zeci de ani în clinicile de frumusețe. A fost dezvoltat inițial ca o modalitate de a trata afecțiunile pielii, cum ar fi acneea, eczema, psoriazisul și alte probleme dermatologice.

Care sunt avantajele mezoterapiei faciale?

Mezoterapia facială este o terapie care există de zeci de ani, dar doar recent a devenit populară.

Procedura funcționează prin injectarea unui amestec de vitamine, minerale și nutrienți în piele pentru a stimula producția de colagen.

Acesta este motivul pentru care este numit și „lifting facial cu vitamine”.

Injecțiile sunt administrate în zone specifice ale feței unde se formează adesea ridurile, cum ar fi în jurul ochilor și gurii.

Acest proces poate fi repetat de mai multe ori pentru a ajuta cu ridurile, cicatricile de acnee și alte semne de îmbătrânire de pe față.

Mezoterapia facială este o procedură non-invazivă care nu necesită intervenție chirurgicală sau timp de nefuncționare. Rezultatele sunt de obicei vizibile după un singur tratament, mai multe tratamente dând rezultate mai bune.

S-a dovedit că mezoterapia facială are efecte anti-îmbătrânire și, de asemenea, vă poate întineri pielea. Acest tratament poate fi folosit și pe alte părți ale corpului, cum ar fi mâinile și picioarele, pentru a le îmbunătăți aspectul.

Unde poți să faci mezoterapie facială?

Mezoterapia facială este un tip de tratament care utilizează injecții pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Se poate face intr-un cabinet medical, dar se poate face si acasa.

Există câteva beneficii de a avea un tratament de mezoterapie facială făcut acasă. În primul rând, nu trebuie să vă faceți griji că aveți o programare la medicul dumneavoastră și să așteptați ca ei să vă vadă. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la petrecerea timpului în sala de așteptare sau la conducerea dus-întors de la cabinetul medicului dumneavoastră.

Dezavantajul este că este posibil să nu știți ce tip de ac folosiți sau cât de adânc ar trebui să intre în piele. Acest lucru ar putea duce la o infecție dacă nu este făcut corect, cum ar fi atunci când efectuați orice tip de injecție.

Efectele secundare ale mezoterapiei faciale

Efectele secundare ale mezoterapiei faciale sunt în general destul de rare. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de posibilele efecte secundare înainte de a urma tratamentul. Acestea includ:

  • Echimoze
  • Umflare
  • Roșeață
  • Acnee

Mezoterapia facială este o procedură non-invazivă care utilizează o serie de injecții pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele. Injecțiile sunt administrate cu un ac în diferite puncte de pe față.

mezoterapie faciala
mezoterapie faciala – foto canva.com

Cine este candidatul ideal pentru mezoterapie facială?

Mezoterapia facială este un tratament care este folosit pentru a ajuta persoanele cu probleme ale pielii. De asemenea, este folosit pentru a ajuta persoanele care doresc să arate mai tineri și să aibă o piele mai tânără.

Există câteva tipuri diferite de tratamente pe care le puteți obține pentru față, dar cel mai popular este mezoterapia facială. Există două tipuri diferite de tratamente pe care le puteți obține cu acest tratament: la cabinet și la domiciliu.

Cu un tratament la cabinet, vei veni la cabinet și vei primi injecțiile direct de la un medic. Tratamentele la domiciliu se fac folosind un filler facial xtreme sau un kit de restaurare a colagenului pe care îl cumpărați din farmacia locală sau magazinul online.

Candidatul ideal pentru mezoterapie facială este cineva care are câteva riduri pe față sau cicatrici de acnee de care ar dori să scape. Procedura poate fi folosită și pentru a trata cicatricile și ridurile de acnee.

Lucruri de luat în considerare înainte de a încerca un tratament de mezoterapie facială

Mezoterapia facială este un tratament care nu este bine cunoscut. A fost folosit pentru tratarea diferitelor afecțiuni și probleme ale pielii, dar nu este des promovat.

Tratamentul presupune injectarea în piele a unui amestec de vitamine, minerale și alte substanțe. Injecțiile se fac în anumite zone ale feței unde există anumite probleme.

Înainte de a vă decide să încercați acest tratament, este important să luați în considerare următoarele lucruri:

  • Ce tip de problemă încerc să rezolv?
  • Câte tratamente vor fi necesare?
  • Care sunt riscurile pe care le implică acest tratament?
  • Există vreo pauză după procedură?
  • Acest tratament vine cu efecte secundare?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*