• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Make-up pentru mirese

Make-up pentru mirese

Cum să alegi un machiaj pentru ziua nunții tale

Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când alegi machiajul pentru ziua nunții tale. Ar trebui să te gândești ce fel de look vrei și ce tip de machiaj este cel mai potrivit pentru ocazie.

Aspectul machiajului de nuntă ar trebui să reflecte cine sunteți ca cuplu. Ar trebui să evitați să folosiți ea prea naturală sau prea strălucitoare și să alegeți un aspect deschis sau întunecat, în funcție de personalitatea dvs.

Cel mai bun machiaj pentru nunți este cel care poate fi aplicat și îndepărtat cu ușurință fără a provoca vreo deteriorare a pielii. De asemenea, trebuie să fie impermeabil, astfel încât să nu se estompeze în timpul zilei.

Asortarea machiajului perfect de nuntă nu este doar despre ceea ce porți. De asemenea, trebuie să luați în considerare nuanța pielii, culoarea părului și culoarea ochilor.

Machiajul potrivit te poate ajuta să arăți cel mai bine în ziua cea mare. Atunci când alegeți un fond de ten, este important să vă potriviți nuanța pielii cu nuanța fondului de ten pe care doriți să o utilizați.

Rujul potrivit te poate ajuta, de asemenea, să te simți mai încrezător și mai frumos în ziua nunții.

Există o listă nesfârșită de rutine de frumusețe pe care le poți urma înainte și după ziua ta cea mare. Multe sunt simple, în timp ce altele sunt puțin mai complexe.

Iată o listă de rutine de înfrumusețare pe care ar trebui să te gândești să le faci înainte de ziua cea mare:

– Periati dintii cu pasta de dinti

-Spălați fața cu un demachiant delicat

-Aplica crema hidratanta pe fata si pe gat

-Aplică crema de ochi cu 20 de minute înainte de a te machia

-Aplică machiajul dimineața în loc de seara

-Aplică uleiul facial sau serul pe față cu 10 minute înainte de a te machia

– Foloseste un sampon uscat daca ai parul gras

Serviciile mele