• Str. Dr. Iacob Felix 72
  • Luni-Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbătă 09:00 - 18:00

Politica de anulare/retur

Politica de anulare/retur

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. 

Plata transportului aferenta produsului returnat sau a produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. 

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie din colet.

Nu se admit la retur: 

  •   Produse care au fost desfacute.
  •   Produse care au fost testate, incercate sau utilizate.
  •   Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.
  •   Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.  Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE ANULARE AL COMENZILOR

În cazul tuturor comenzilor (de produse sau vouchere online), anularea se realizeaza telefonic (la numarul de telefon 0771.343.726) sau prin e-mail (la adresa thesecretbeautycorner@gmail.com), fara costuri suplimentare. In cazul produselor care au fost deja expediate, anularea nu se mai poate realiza, situatia incadrandu-se in Retururi.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR 

PAS 1:  Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus.

PAS 2:  Contactati-ne prin email la adresa: thesecretbeautycorner@gmail.com pentru a ne instiinta ca urmeaza sa trimiteti produsul retur. 

PAS 3:  Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

PAS 4:  Expediati coletul prin orice serviciu de curierat rapid (de preferat CARGUS, SAMEDAY sau FAN CURIER) la adresa: The Secret Beauty Corner SRL, strada Dr. Iacob Felix, nr. 72, București, mentionand pe awb numarul de telefon 0771.343.726. Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) pe email referitor la returul produsului dumneavoastra. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in email. 

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare Nu includ cheltuielile de transport (conform ord. 130/2000).

In cazul in care se opteaza pentru:

  •   Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil urmand sa fiti contactat pentru comunicarea statusului noii livrari.
  •   Rambursarea contravalorii produsului, se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar.
  •   Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 5 zile de la receptionarea coletului cu produsele returnate.

Daca produsul (produsele) nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.